Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν μετά από έρευνες και οι άλλοι δύο δραπέτες που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας κόβοντας τα κάγκελα, από το αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Βρέθηκαν σε σπίτι του οποίου απουσίαζαν οι ένοικοι, στην περιοχή Κουμπελή.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και θα παρουσιαστούν ενώπιον του Ανακριτή με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Πρόκειται για έναν Πακιστανό ο οποίος έχει καταδικαστεί τρεις φορές σε ισόβια για ανθρωποκτονίες, καθώς και έναν Αλβανό που έχει καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες και ανθρωποκτονία.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα Κρήτη 1 στην Αγυιά Χανίων οδηγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης, οι άλλοι τρεις αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι δυο υπήκοοι Αλβανίας κρίθηκαν ένοχοι για τις κατηγορίες της απόδρασης και της κλοπής, και καταδικάστηκαν σε 34 μήνες φυλάκιση, ενώ ο ένας από τους τρεις καταδικάστηκε σε 42 μήνες, καθώς τον βάρυναν και οι κατηγορίες της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και της οπλοφορίας.

πηγή:ertnews.gr