Η Bebe Rexha μοιράστηκε ένα βίντεο με τους θαυμαστές και μίλησε για τον αγώνα που δίνει με την εικόνα του σώματός της, αλλά και το γεγονός ότι δεν αισθάνεται άνετα μ’ αυτό.
«Είναι περίοδος διακοπών και ξέρω ότι όλοι υποτίθεται είμαστε χαρούμενοι… Νομίζω έχω τα περισσότερα κιλά από ποτέ. Ζυγίστηκα και δεν αισθάνομαι άνετα να μοιραστώ το βάρος μου γιατί νιώθω αμήχανα», είπε η ποπ σταρ.
Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι δεν θέλει να δημοσιεύσει πολλά στο Instagram ή το TikTok της επειδή αισθάνεται πιεσμένη με το βάρος της.
«Δεν αισθάνομαι καλά στο σώμα μου, και όταν δεν αισθάνομαι καλά, δεν θέλω να δημοσιεύσω, και αυτός είναι πραγματικά ο λόγος που δεν έχω δημοσιεύσει τον τελευταίο χρόνο τόσα πολλά όσο παλιά», είπε.
Η Rexha παραδέχτηκε, επίσης, ότι η μάχη της με την εικόνα του σώματος προέρχεται από «πόνο και σύγχυση» σχετικά με το πώς να βοηθήσει τον εαυτό της, αναγνωρίζοντας ότι παλεύει επίσης με το πώς να αγαπήσει τον εαυτό της.
Η τραγουδίστρια συνήθως ανεβάζει θετικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τον Ιούνιο, στο TikTok ανέβασε ένα βίντεο με σέξι εσώρουχα, ζητώντας από τους θαυμαστές της να θεωρήσουν φυσιολογικό το βάρος για τις γυναίκες στα 75 κιλά.

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ