Ενισχυμένους βοριάδες θα έχουμε το επόμενο 24ωρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας και κυρίως στο Αιγαίο. Αυτοί οι βοριάδες θα συνδυάζονται και με αρκετή συννεφιά σε αρκετές περιοχές η οποία όμως δεν θα δώσει παντού φαινόμενα όπως έγινε σήμερα Τρίτη. Στην ανατολική και στη νότια Ελλάδα οι βροχές δεν αποκλείεται να έχουν έντονο χαρακτήρα.

Η Αττική θα συνεχίσει να έχει συννεφιά με κάποιες τοπικές ασθενέις βροχές, ενώ πιο δυνατές θα σημειωθούν στα ανατολικά τμήματα του νομού μετά το μεσημέρι. Προς το βράδυ θα επηρεαστεί σχεδόν ολόκληρος ο νομός από μπόρες και βροχές πρόσκαιρου όμως χαρακτήρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία θα έχουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συννεφιά κατά διαστήματα με κάποια μικροανοίγματα. Πιθανότητα τοπικών βροχών υπάρχει στην νοτιοανατολική Χαλκιδική. Ο βοριάς στα ανοιχτά δεν αποκλείεται να φτάσει τα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6 με 13 βαθμούς Κελσίου.

πηγή:ertnews.gr

Απάντηση