Νέα «εμμονική» συμπεριφορά του καιρού βλέπει για τις επόμενες μέρες ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με βοριάδες που κατά διαστήματα θα φέρνουν αρκετό κρύο και δεν αποκλείεται να διαρκέσουν μέχρι και τα Χριστούγεννα.
Σε ορισμένες περιοχές οι βοριάδες αυτοί θα συνδυαστούν με βαρομετρικά χαμηλά από τα δυτικά, δίνοντας χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Η Αττική θα έχει τις πρωινές ώρες αρκετή συννεφιά με κάποιες τοπικές βροχές κυρίως στις βόριες και ανατολικές περιοχές. Κατά τη διάρκεια της μέρας τα σύννεφα θα γίνονται λιγότερα ενώ το βράδυ θα πυκνώσουν στο βορειοδυτικό κομμάτι και τις ορεινές περιοχές φέρνοντας μαζί τους κάποιες τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι, στο ανατολικό κομμάτι δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 9 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και θα συνεχίσει μέχρι το απόγευμα με κάποιες λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 2 έως τους 9 βαθμούς Κελσίου.

πηγή:ertnews.gr