Τα περίφημα σύνολα του σκι που φορούν οι Άνταμ Ντράιβερ και Lady Gaga στην ταινία «House of Gucci» είναι τώρα διαθέσιμα προς πώληση σε δημοπρασία του οίκου Christie’s.
Τα ρούχα είναι δωρεά των πρωταγωνιστών της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, στη δημοπρασία, η οποία διοργανώνεται για την ενίσχυση της ELA Association- ευρωπαϊκής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που βοηθά στην καταπολέμηση της λευκοδυστροφίας, σπάνιας και συχνά θανατηφόρας γενετικής πάθησης του εγκεφάλου που επηρεάζει παιδιά, ανήλικους και ενήλικους.
Συγκεκριμένα πωλούνται η στολή σκι του Άνταμ Ντράιβερ που σχεδιάστηκε από τη Peuterey Luxury Skiwear, η πλεκτή ζιβάγκο μπλούζα Arran και οι μπότες Sorel μεγέθους US 11 με επένδυση από κρεμ γούνα. Όποιος αποφασίσει να συμμετάσχει στη δημοπρασία μπορεί ακόμη να διεκδικήσει το σύνολο της Lady Gaga, vintage σακάκι Gucci, μαύρο ζιβάγκο από κασμίρι, παντελόνι, μπότες Sergio Rossi, vintage ζώνη Gucci, καπέλο από γούνα κουνελιού και κοσμήματα Pikkio Bijoux.
Οι προσφορές για τα ρούχα του Άνταμ Ντράιβερ ξεκινούν από 2.000 ευρώ και της Lady Gaga από 4.000 ευρώ. Τα σύνολα και των δύο, εκτιμάται ότι θα πουληθούν πάνω από 10.000 ευρώ.
Η δημοπρασία λήγει στις 14 Δεκεμβρίου 2021. Η Σεσίλ Βερντιέ, πρόεδρος του Christie’s στη Γαλλία δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά δεσμευτήκαμε να υποστηρίξουμε την πρώτη δημοπρασία για την ενίσχυση του ELA, που θα διαρκέσει στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα έως τις 14 Δεκεμβρίου. Προσφέρονται 18 εξαίσια αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων των συνόλων από την ταινία “House of Gucci” – όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν την έρευνα για τη λευκοδυστροφία, προκειμένου να τεθεί τέλος σε αυτή την ασθένεια που επηρεάζει παιδιά και μητέρες».

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ