Η συναυλία της Lady Gaga με μεγάλο χορηγό την COSMOTE

LadyGaga Artpopconcert

Στις 19 Σεπτεμβρίου η Lady Gaga έχει δώσει το ραντεβού της με το κοινό της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α), και η COSMOTE ως μεγάλος χορηγός επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους συνδρομητές της, στηρίζοντας για άλλη μια χρονιά τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στη χώρα μας.

Η διασημότερη ποπ σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, θα επισκεφθεί τη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «LadyGaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball» για μια μοναδική συναυλία όπου θα παρουσιάσει το πολλαπλά πλατινένιο νέο άλμπουμ της ARTROP.

«Τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στην Ελλάδα έχουν τα τελευταία χρόνια έναν σταθερό υποστηρικτή, την COSMOTE. Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε τις σημαντικότερες μουσικές επιλογές στους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Σπύρος Λούρος, Διευθυντής Επικοινωνίας Μάρκετινγκ & Ε-Business Ομίλου ΟΤΕ.

Και σε αυτό το μεγάλο μουσικό γεγονός, ο καλλιτέχνης που θα ανοίξει τη συναυλία της LadyGaga, θα προκύψει μέσα από το JumpingFish της COSMOTE, της μουσικής πλατφόρμας που αναδεικνύει νέους καλλιτέχνες. Ο σχετικός διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει στο www.jumpingfish.gr. Δεν είναι η πρώτη φορά που η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, ανοίγοντας τις συναυλίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής, καθώς στο παρελθόν ο διαγωνισμός του Jumping Fish χάρισε μια θέση στη σκηνή στους BrothersinPlugsπριν τους BonJovi, στους Sunny Side Of The Razor πριν τους Red Hot Chili Peppers και στους Space Blanket πριν τους Depeche Mode.

Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και το www.lavris.gr.

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

H HellenicMail - Ειδική έκδοση σε pdf

Η HellenicMail ειδική έκδοση σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

sardis rent a car banner

e-iatros

Η Ολλανδία νικήτρια της Eurovision 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Smart City: Πόσο έξυπνες πόλεις θέλουμε;

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Φεστιβάλ Καννών με Ταραντίνο και Τζάρμους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ηλεκτρικά πατίνια: ευχή και κατάρα για τις πόλεις