Γάμος, πού αλλού; Στην Αίγινα!

Κάθε φορά που συζητάμε περί γάμου με φίλους, πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μια όμορφη εμπειρία να θυμάται από γάμο στην Αίγινα. Δεν είναι καθό- λου τυχαίο! Η Αίγινα είναι το κοντινότερο και ομορφότερο νησί της Αθήνας, διότι απέχει μόνο 1 ώρα από την πρωτεύουσα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα «πολυμορφικό» νησί καθώς διαθέτει παραλίες, βουνό, ελαιώνες, γραφικά χωριά όπως η Πέρδικα και μικρές μαρίνες.

Η Αίγινα εκτός των άλλων είναι διάσημη για τα ξωκλήσσια της. Είναι πολλά τα ζευγάρια που τα επιλέγουν κάθε καλοκαίρι για να ζήσουν κάποιες από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους. Ξωκλήσσια παραθα- λάσια όπως οι Άγιοι Απόστολοι με φόντο τον πασίγνωστο φανάρι του Μπούζα ή ο διακριτικός Άγιος Βασίλης κοντά στο Μαραθώνα και η Αγία Μαρίνα ακριβώς πάνω στην πλαζ..

Ξωκλήσσια ορεινά με αμφιθεατρική άποψη του Σαρωνικού κόλπου όπως αυτό του Όρους και τέλος ξωκλήσια κοντά στο δημοφιλές λιμάνι του νησιού με άμεση πρόσβαση από το πλοίο, είναι έτοιμα να καλύψουν τις απαιτήσεις κάθε ζευγα- ριού και να προσφέρουν μια μοναδική νησιωτική εμπειρία στους καλεσμένους σας! Η χαρά της ημέρας και της γιορτής του γάμου στην Αίγινα δεν σταματά στην τελετή του γάμου αλλά συνεχίζεται και στο γαμήλιο τραπέζι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα υπέροχα παραθαλάσια εστιατόρια, , την ταβέρνα, την πισίνα ενός ξενοδοχείου είτε τον κήπο ενός κτήματος που θα φιλοξενήσει άψογα τον πρώτο σας χορό, τις ευχές των φίλων σας, τις γαστρονομικές σας επιλογές κυρίως με φιστίκι καθώς και τις χορευτικές σας ικανότητες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μια σειρά από αξιόπι- στους επαγγελματίες με δεκάδες καταλήματα, χώρους εστίασης/catering που έχουν επενδύσει τα τελευταία χρόνια στο γάμο, είναι έτοιμοι να σας φιλοξενήσουν και να πραγματοποιήσουν με ποίτητα και συνέπεια τα όνειρα σας.

Για το τέλος αφήσαμε το μεγάλύτερο άνχος κάθε ζευγαριού που αποφασίζει να κάνει το γάμο του καλοκαίρι σε ξωκλήσσι, αυτό του καιρού! Η Αίγινα είναι γεγονός ότι διαθέτει ένα από τα πιο ήπια κλίματα της Ελλάδας, με λιγοστλες βροχές το χρόνο, ήπιους ανέμους χωρίς ιδιαίτερη υγρασία, οπότε εκτός των άλλων συμβάλει σημα- ντικά τόσο στην αφάλεια των καιρικών συνθηκών, όσο και της εμεπιρίας σας. Όσον αφορά την διοργάνωση, χαλαρώστε.. Ο Γάμος στην Αίγινα είναι μια εύκολη υπόθεση. Μια ημέρα είναι αρκετή να την επισκεφθήτε, να αποφασίσετε και να οργανώσετε κάθε λεπτομέρεια!

 

Φωτογράφος Γάμου: AeginaPhotographer.com

H HellenicMail σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Πρίγκιπας Χάρι και Έλτον Τζον μαζί κατά του HIV

  

 

 

Forbes: Κάιλι Τζένερ, η νεότερη δισεκατομμυριούχος