Συμβαίνει Τώρα

Συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη με Π.Ο.Α.Υ.Σ. και Π.Ο.Α.Σ.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.), κ. Σοφοκλή Φάτσιο και μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.) είχαν σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

   Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συνάντησα τον Πρόεδρο και την Ομοσπονδία Υπεραστικών και Αστικών Συγκοινωνιών Ελλάδος, για να συζητήσουμε πως θα μπορέσει το Υπουργείο Ανάπτυξης μέσα από το ΕΣΠΑ, μέσα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά και εν γένει από τους μηχανισμούς του, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους επιβάτες και να εξασφαλίσει πολύ καλύτερες συνθήκες συγκοινωνιών, έτσι ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός να απολαμβάνει και στο μέλλον υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση. Καταλήξαμε και σε αποφάσεις, όπως παραδείγματος χάρη, την παράταση κατά ένα μήνα του σχετικού προγράμματος του ΕΣΠΑ που ήδη τρέχει, έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς τις συμμετοχές. Ευελπιστούμε σε μία πολύ γόνιμη συνεργασία μεταξύ του κράτους και ενός κλάδου που προσφέρει πάρα πολλά στην εθνική οικονομία και στο επιβατικό κοινό».

   Από την πλευρά του ο κ. Φάτσιος είπε: «Είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τον Υπουργό, κύριο Γεωργιάδη, στον οποίο θέσαμε τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και μας χαροποίησε το γεγονός ότι ο Υπουργός ήταν πρόθυμος να ακούσει τα αιτήματά μας και να δώσει λύσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H HellenicMail σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Τα κινητά καταστρέφουν τη λίμπιντο…

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Νέτσερ, ο ποπ σταρ του ποδοσφαίρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Γιατί ο Χούμπολτ παραμένει επίκαιρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Γερμανία: πόλος έλξης Ελλήνων τουριστών