Συμβαίνει Τώρα

Μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά μέσα στη διαφορετικότητά μας

Μπορούμε να συνυπάρχουμε μέσα στη διαφορετικότητά μας και αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο συμπέρασμα που βγάλαμε ως λαός μέσα στην κρίση, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε κατοίκους του χωριού Ίασμος, στον νομό Ροδόπης.

Αφού ευχαρίστησε για την πολύ ζεστή υποδοχή, ο κ. Παππάς τόνισε: «μου αρέσει που είμαι εδώ, στο χωριό σας, ένα χωριό που δείχνει ότι μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά, ειρηνικά και όμορφα, μέσα στη διαφορετικότητά μας και αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο συμπέρασμα που έχουμε βγάλει σαν λαός μέσα από τις μεγάλες δυσκολίες που περάσαμε. Από αυτές τις δυσκολίες βγάλαμε και το συμπέρασμα, όπως θέλουμε να περνάμε εμείς με αξιοπρέπεια, θέλουμε και ο διπλανός μας να περνάει με αξιοπρέπεια».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στα θετικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας πως «η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει να κάνει πολιτική προς όφελος των πολλών». «Όταν τακτοποιούμε την οικονομία και περισσεύουν χρήματα να πηγαίνουν αυτά εκεί που υπάρχει ανάγκη», σημείωσε ο κ. Παππάς.

Στηλίτευσε, δε, την κριτική του υποψήφιου του ΕΛΚ για την Κομισιόν, Μ. Βέμπερ, στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αλλά και τη στήριξη που τού παρέχει η Νέα Δημοκρατία και υπογράμμισε πως στις επικείμενες εκλογές σημασία έχουν οι επιλογές.«Οι επιλογές είναι πεντακάθαρες. Σημασία έχουν οι επιλογές. Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο δεύτερο. Τι θέλει να κάνει κάθε πολιτική δύναμη είναι η ουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, επισημαίνοντας πως ο λαός έχει πάρει «οριστικά διαζύγιο» με τις ιδέες που προωθεί για την οικονομία, την κοινωνική ασφάλιση και τα εργασιακά, η Νέα Δημοκρατία. «Με αυτές τις ιδέες έχουμε πάρει οριστικά διαζύγιο ως λαός», τόνισε.

«Εφαρμόσαμε δύο συνταγές: η μια συνταγή τα πράγματα τα κατέστρεφε και η δεύτερη τα βάζει σιγά σιγά στη θέση τους» ανέφερε, κάνοντας σύγκριση της τωρινής διακυβέρνησης της χώρας με τις προηγούμενες.

Νωρίτερα, ο κ. Παππάς είχε σύντομη συνάντηση με τον δήμαρχο Ιάσμου και στη συνέχεια περπάτησε στους δρόμους του χωριού και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες, που του εξέθεσαν ζητήματα που τους απασχολούν. Τον κ.Παππά συνόδευαν -μεταξύ άλλων- οι βουλευτές Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά και Αιχάν Καρά Γιουσούφ.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του κ. Παππά είναι η Κομοτηνή, όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου και το βράδυ θα μιλήσει στο Επαγγελματικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

sardis rent a car banner

e-iatros

Πρώτη μέρα στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ο Μπραντ Πιτ υπόσχεται ότι δεν θα πιει ποτέ ξανά αλκοόλ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Τα «αστικά τοπία» του Matias Bechtold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Το Facebook εξετάζει την απόκρυψη του αριθμού των "likes" από τις αναρτήσεις των χρηστών