Συμβαίνει Τώρα

Η ΝΔ έχει πάθει σύνδρομο Σάντσο Πάντσα. Σκιαμαχεί μόνη της

 

"Η Νέα Δημοκρατία έχει πάθει ένα σύνδρομο Σάντσο Πάντσα. Σκιαμαχεί μόνη της" τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM.

   "Οποιεσδήποτε ειδήσεις και αν υπάρχουν στον διεθνή Τύπο και είναι θετικές για τη χώρα τις θεωρεί κατασκευασμένες και υποβολιμιαίες από τον ΣΥΡΙΖΑ και επιμένει σε ένα σκηνικό γκριζαρίσματος, καφρίλας και καταστροφής" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης.

   Για την επόμενη μέρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια, ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως "δημιουργούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις ώστε τα θέματα που θα λύνονται να είναι πολύ περισσότερα απ' αυτά τα οποία θα συσσωρεύονται και θα δημιουργούνται, οι καλές ειδήσεις να είναι περισσότερες από τις δύσκολες και τις κακές, γενικά μια δυναμική βελτίωσης των πραγμάτων."

   "Η ανάκαμψη, η ανοικοδόμηση, η ανασυγκρότηση, η προσπάθεια δημιουργίας εκ νέου ενός πλέγματος συνεκτικού και αναπτυξιακού για τη χώρα είναι μια προσπάθεια που θα κρατήσει χρόνια" καθώς "όπως η χώρα δεν κατέρρευσε και δεν καταστράφηκε και δεν χρεοκόπησε μέσα σε μία μέρα έτσι δεν θα σταθεί και πάλι με δυναμική μεγάλη στα πόδια της μέσα σε μία μέρα. Αυτό είναι κάτι το οποίο σιγά σιγά θα συγκροτείται και γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, πολλή δουλειά και μεγάλη αποφασιστικότητα σε αυτή τη διαδρομή" υπογράμμισε ο κ. Ζαχαριάδης.

   Σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό της πΓΔΜ και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι "η Νέα Δημοκρατία για εκλογοθηρικούς λόγους έχει στηλώσει τα πόδια και παρ' όλο που είχε μια θετική παράδοση σ' αυτά τα ζητήματα [...] σήμερα έχουμε μια μετατόπισή της σε ένα κράμα που δεν θυμίζει Νέα Δημοκρατία αλλά είναι ένα αμάλγαμα Πολτικής Άνοιξης της δεκαετίας του 1990 και Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού της δεκαετίας του 2000".

   Σημείωσε δε ότι "σε αυτή τη γραμμή δυστυχώς έχει προσχωρήσει και ό,τι έχει απομείνει από το Κίνημα Αλλαγής, η κ. Γεννηματά", επισημαίνοντας πως "το ΚΙΝ.ΑΛ. είναι το μόνο κόμμα που μετέχει στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, που είναι ενάντια στη συμφωνία".

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

banner meli ikarias

H HellenicMail σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Υπέρ της φαρμακευτικής κάνναβης η Ευρωβουλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

«Ευνοούμενη» και στο στοίχημα