Συμβαίνει Τώρα

Συγκέντρωση και πορεία κατά των πλειστηριασμών έξω από το Ειρηνοδικείο

Με κεντρικό σύνθημα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», συλλογικότητες, το ΠΑΜΕ, φοιτητικοί σύλλογοι, καθώς και η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πραγματοποίησαν συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από το Ειρηνοδικείο.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην οδό Λουκάρεως και στη συνέχεια έκαναν πορεία μέχρι τη ΓΑΔΑ, διακόπτοντας για λίγη ώρα την κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να αρπάξει την κατοικία του λαού βήμα-βήμα. Προχωράει στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, προχώρησε στην αυτεπάγγελτη δίωξη όποιων αγωνίζονται ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας, και τώρα συνεχίζει παραπέρα βήματα στο να αρπάζει τη λαϊκή κατοικία όποιων χρωστάνε στο Δημόσιο» υποστήριξε το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Βάλσαμος Συρίγος.

«Εμείς θα βρισκόμαστε συνέχεια στο δρόμο, θα αγωνιστούμε για να μην χάσει κάποιος το σπίτι του. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα μπροστά για να μην χαθεί κανένα σπίτι, ούτε από τους τραπεζίτες ούτε από κανέναν. Συνεχίζουμε τον αγώνα στην απεργία στις 12 Γενάρη», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Συρίγος.

Το «παρών» έδωσε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογραμμίζοντας: «Έχουμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει γίνει ποτέ για τους πλειστηριασμούς. Κι όπως βλέπετε, πρόκειται για μία ενωτική συγκέντρωση. Εδώ βρίσκεται όλος ο ριζοσπαστικός δημοκρατικός αντιμνημονιακός χώρος. Κι η πρότασή μας είναι απλή, όλοι όσοι είμαστε σήμερα εδώ σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στους πλειστηριασμούς, να κάνουμε ένα κοινό πολιτικό μέτωπο για να ανατρέψουμε το μνημονιακό μπλοκ κι αυτή την κυβέρνηση, και να ανοίξει ένας καινούριος δρόμος για τη χώρα».

 

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Οδηγός εγγραφής στον οικογενειακό γιατρό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Πόσο κοστίζει το μέλλον του κόσμου;