Συμβαίνει Τώρα

Τα Χανιά μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών διεθνώς

Τοποθέτηση Δημάρχου Χανίων, κ. Τάσου Βάμβουκα

Τα Χανιά, ο τόπος μας, είναι ένας προορισμός, που στην πραγματικότητα ωθεί τον καθένα περισσότερο να ταξιδέψει παρά να επισκεφθεί. Το φαράγγι του Δικτάμου στα Κεραμειά, το ιστορικό Θέρισσο, τα Μοναστήρια του Ακρωτηρίου, η οικία, που γεννήθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος στις Μουρνιές, τα μονοπάτια της ιστορίας της Αρχαίας Απτέρας στη Σούδα, οι απέραντες παραλίες της Νέας Κυδωνίας, τα μυστικιστικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης των Χανίων, ο λιμενοβραχίονας, που οδηγεί στον επιβλητικό Αιγυπτιακό Φάρο, το Ενετικό Λιμάνι, είναι μερικά μόνο από τα σημεία των Χανίων, που τα κατατάσσουν σταθερά εδώ και χρόνια διεθνώς μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών.

Είμαστε πραγματικά τυχεροί, καθώς ζούμε σε ένα μέρος μαγικό. Μάλιστα, ο τουριστικός μας κλάδος σε όλες του τις μορφές αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα ποσοτικά και ποιοτικά, παρέχοντας τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλό. Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε με κάθε μέσο το τουριστικό μας προϊόν, όπως ο Τουρισμός Κρουαζιέρας, ο Τουρισμός για ηλικιακές ομάδες άνω των 60 ετών (seniors), κ.λ.π.

Παράλληλα, εργαζόμαστε συνεχώς με στόχο τη βελτίωση και την αποκατάσταση υποδομών σε σημεία φυσικού κάλλους, που χρειάζονται την παρέμβασή μας. Προωθούμε τη σύνδεση πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα στην περιοχής μας, προβάλλουμε με κάθε ενδεδειγμένο τρόπο τα τοπικά μας προϊόντα, συμμετέχουμε και υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες, που “ανοίγουν” τουριστικές ροές για όλες τις εποχές του χρόνου.

Μπορούμε να υποστηρίξουμε όλα τα επιμέρους είδη τουρισμού για χρονικό διάστημα περισσότερο διευρυμένο από την καλοκαιρινή περίοδο και εργαζόμαστε γι΄ αυτό. Είναι υποχρέωσή μας, άλλωστε, απέναντι στον τόπο μας, που έχει την ικανότητα να διεγείρει όλες τις αισθήσεις όχι μόνο του επισκέπτη αλλά και του ντόπιου.

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros