Συμβαίνει Τώρα

Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα να πάρει πίσω τα λεφτά, που έφυγαν στο εξωτερικό, δηλώνει αποκλειστικά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σουλτς

Τα κράτη-μέλη της ΕΕ θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ανακτήσει τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, που έχουν φύγει από τη χώρα, τονίζει σε αποκλειστική του δήλωση στην εφημερίδα «Παραπολιτικά, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

«Η Ελλάδα θα έχει την ΕΕ και τις κυβερνήσεις στο πλευρό της, αν στρωθεί στη δουλειά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φορολογικής απάτης ως απόλυτη προτεραιότητα» σημειώνει ο κ. Σουλτς, τονίζοντας και τη στήριξη της Ευρώπης προς αυτήν την κατεύθυνση και προσθέτοντας: «Οι πλούσιοι Έλληνες πρέπει να αναλάβουν μεγαλύτερο βάρος όχι μόνο για ηθικούς λόγους, αλλά και επειδή αυτό θα συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων. Αυτός θα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μπουν χρήματα στην οικονομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες, χωρίς να σταματήσουν οι προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης».

HellenicMail - Weekend

hellenic seaways 300x250 sept 2017

e-iatros