Η εμπορική δραστηριότητα στην Λιβαδειά είναι αυξημένη

Συνέντευξη με τον κ. Θανάση Καλογριά, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Κύριε Πρόεδρε, η Λιβαδειά είναι μια πόλη γεμάτη φυσικές ομορφιές αλλά και ιστορία. Μια περιοχή που αξίζει να ανακαλύψουμε τις κρυφές ομορφιές της. Μιλήστε μας για τη Λιβαδειά.

Η πόλη μας η Λιβαδειά όντως είναι γεμάτη όμορφες τοποθεσίες απείρου φυσικού κάλλους. Από μέσα την διασχίζει ο ποταμός Έρκυνα ο οποίος αποτελεί μοναδικό σημείο ομορφιάς που αλλάζει από μόνο του όλη την ενέργεια και την καθημερινότητα της πόλης. Ακόμη στο χώρο των πηγών της κρύας το αρχαίο θέατρο, το καταλανικό κάστρο και ο χώρος του μουσείου του Τροφωνίου αποτελούν ένα ξεχωριστό και συνάμα ενδιαφέρον λόγο ώστε να επισκεφτεί οποιοσδήποτε την Λιβαδειά.

Η Λιβαδειά έχει έντονη εμπορικότητα, πολλά και ωραία καταστήματα εστίασης ενώ ταυτόχρονα είναι και ένας οικονομικός προορισμός. Εκτιμάτε ότι αυτά τα στοιχειά είναι γνωστά στους επισκέπτες; Πως θα μπορούσατε τις αρετές αυτές της Λιβαδειάς να τις επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Έχοντας επάρκεια προϊόντων και αγαθών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όχι μόνο της πόλης αλλά και όλης της Βοιωτίας. Συνεχίζοντας τα καταστήματα της πόλης και η εικόνα που παρουσιάζουν φανερώνουν την διάθεσή των συνάδελφων για την παροχή πραγματικών υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό σε μια αγορά η οποία αποτελεί κατά γενική ομολογία έναν από τους βασικούς δείκτες στην τοπική οικονομία.

Ο εμπορικός κόσμος της Λιβαδειάς εκτός από επαγγελματισμό διαθέτει ανθρωπιά και ψυχή. Μιλήστε μας για αυτό.

Ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας ήταν ο πρώτος ο οποίος στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων τους οποίους η κρίση οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο και πλήρη αφορισμό. Σταθήκαμε πλάι τους με δωρεάν παροχή νομικού εκπροσώπου για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, επιτύχαμε με την διοίκηση του νοσοκομείου την εξυπηρέτησή και παροχή υπηρεσιών σε συναδέλφους με πραγματικές ανάγκες, με σχεδόν μηδενική συμμετοχή. Δημιουργήσαμε τράπεζα αίματος και προσπαθούμε τις γιορτινές ημέρες, με την συλλογή ρούχων και αγαθών να δώσουμε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους τους συμπολίτες.

Κύριε Πρόεδρε θα θέλατε να μας πείτε πως οραματίζεστε το μέλλον της περιοχής σας στην επόμενη πενταετία;

Κλείνοντας, αφού σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και την δυνατότητά που μας δίνετε έμμεσα να αναδείξουμε την πόλη μας μέσω της συνέντευξης, θεωρήστε δεδομένη την πρόθεσή μας να συνεργαστούμε με όλους τους συναδέλφους και τους φορείς της πόλης για την καλυτέρευση και της επιχειρηματικής αλλά και της τοπικής εικόνας προς τα έξω.

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Στην Κέρκυρα η Δούκισσα της Κορνουάλης

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πλανήτης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ένας επαναστάτης με γραβάτα