Η Λευκή Νύχτα στον Πύργο φέτος θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία

Συνέντευξη του κ. Γεράσιμου Ζαχαρόπουλου, Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων του Δήμου Πύργου, στη Mail

Κύριε Πρόεδρε, πέρυσι διοργανώθηκε η Λευκή Νύχτα με μεγάλη επιτυχία. Τι να περιμένουμε φέτος;

Πιστεύω ότι φέτος με τις κατάλληλες δράσεις που έχει συμπεριλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος του Πύργου η Λευκή Νύχτα θα έχει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και πολύ μεγαλύτερο πλήθος κόσμου σε σχέση με πέρυσι.

Διαπιστώσαμε ότι πέρυσι η Λευκή Νύχτα κέρδισε τις εντυπώσεις και είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Από ποιες περιοχές έρχονται για τη Λευκή Νύχτα;

Ναι, από ότι έχουμε δει ο κόσμος που επισκέπτεται τον Πύργο κατά τη Λευκή Νύχτα είναι από όλο το Νομό, κυρίως από τα μεγάλα αστικά κέντρα, από τη Ζαχάρω, από την Αμαλιάδα.

Κύριε Πρόεδρε, θα θέλατε να μας πείτε πώς κινήθηκε η τουριστική κίνηση στο Δήμο Πύργου;

Η τουριστική κίνηση στο Δήμο Πύργο στον οποίο είμαι εγώ Πρόεδρος φέτος είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητική. Η πλειοψηφία των επισκεπτών είναι Έλληνες, δυστυχώς δεν έρχονται πάρα πολλοί ξένοι στο Δήμο μας.

Τι θα μπορούσε να γίνει για να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών αλλά και για να προσελκύσουμε και ξένους τουρίστες στον όμορφο Πύργο;

Αυτό θέλει μια μεγάλη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, το Δήμο και την Περιφέρεια ώστε να δοθεί μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στα αξιοθέατα που υπάρχουν στο Δήμο και γενικότερα στο Νομό ώστε να μπορέσει να έρθει περισσότερος ξένος κόσμος.

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Οδηγός εγγραφής στον οικογενειακό γιατρό

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Πόσο κοστίζει το μέλλον του κόσμου;