Αργολίδα: Ένας επίγειος Παράδεισος

Της Μαρίας Σιαφάκα

Μέσα στο φως της ιστορίας και του πολιτισμού δεσπόζει η Αργολίδα με τη μακραίωνη ιστορία της, πατρίδα των Ατρειδών και του ανυπέρβλητου Μυκηναϊκού πολιτισμού. Εδώ βρίσκεται το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και Ασκληπιείο όπου η τέχνη λειτουργεί ως ίαση. Εδώ ακολουθούμε τα ίχνη των Ενετών μέσα από τα επιβλητικά κάστρα τους. Εδώ και η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Η Αργολίδα είναι ανείπωτα όμορφη, εξαίσια, μαγευτική. Απαλές κορυφογραμές που χάνονται στο κατάλευκο φως, δαντελένιες ακρογιαλιές με κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά και την ευωδιά του πεύκου που σμίγει με τη θαλασσινή αύρα, η Αργολίδα είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Με μοναδικά τοπικά προϊόντα όπως το ολόχρυσο λάδι, το πεντανόστιμο μέλι, το υπέροχο κρασί, τα εξαίσια χειροποίητα ζυμαρικά, τα ολόφρεσκα οπωροκηπευτικά, τα απολαυστικά φρούτα και οι λαχταριστές μαρμελάδες και τα εσπεριδοειδή που ευωδιάζουν για να αναφέρω μόνο μερικά προϊόντα από τον πλούτο της Αργολικής Γης και των ανθρώπων της.

Οι υπέροχοι και φιλόξενοι άνθρωποι της έχουν το προνόμιο να ζουν καθημερινά σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο. Για όλους εμάς είναι ένας αγαπημένος προορισμός που λατρεύουμε να ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά!

H HellenicMail σε pdf

Η HellenicMail ειδική έκδοση σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

sardis rent a car banner

e-iatros

Σελίνα Γκόμεζ: Αποσυνδεθείτε από τα social media

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

ΠΟY: ο εθισμός στο ίντερνετ είναι ασθένεια  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Στις κάλπες η Ευρώπη

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ακολουθώντας τα χνάρια του Γκαίτε