Ο Χάρι και η Μέγκαν στο Μαρόκο

Σε επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο, ο πρίγκιπας Χάρι και η έγκυος σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, με πρόχειρη αλλά κομψή αμφίεση, συναντήθηκαν σήμερα με νέους με αναπηρία και ορφανά, που ξαναβρίσκουν τη χαρά της ζωής στη θεραπεία με άλογα ή τη γαστρονομία.

Η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους, που έφθασε το Σάββατο το βράδυ στο Μαρόκο για το τελευταίο ταξίδι στο εξωτερικό πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, που αναμένεται σε λίγες εβδομάδες, επικεντρώνεται σε θέματα όπως η εκπαίδευση, η κατάσταση των γυναικών και η ενσωμάτωση των νέων.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να συναντηθούν με τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ'.

Ο Χάρι και η Μέγκαν προσκλήθηκαν σε ένα ιππικό κέντρο στο Ραμπάτ, όπου συνομίλησαν, χαμογελώντας κι ακούγοντας με προσοχή, με τους υπεύθυνους των οργανώσεων που το διευθύνουν, αλλά και με επιτηρητές, που ειδικεύονται στα προγράμματα σωματικής ανάπτυξης, τα οποία βασίζονται στη σχέση με τα άλογα.

Ο Βρετανός πρίγκιπας και η δούκισσα του Σάσεξ έπιασαν κουβέντα με δύο αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 12 ετών, την ώρα που φρόντιζαν δύο πόνι, ενώ περιηγήθηκαν στους στάβλους.

Παθιασμένος με την ιππασία, ο Χάρι εκμυστηρεύτηκε ότι του λείπουν τα άλογά του.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνομίλησε με νεαρούς μεταξύ αυτών ο Ντρις, ηλικίας 24 ετών, που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ομιλία, η Ικράμ, μια 19χρονη με σύνδρομο down και ο Ζακάρια, 20 ετών, που κατάφερε να βελτιώσει την κινητική του λειτουργία χάρη στη θεραπεία με άλογα.

Στο χέρι της πρώην ηθοποιού, που είχε επιλέξει χακί μπλέιζερ, τζιν και μπότες ιππασίας, διακρινόταν το παραδοσιακό τατουάζ με χέννα, το οποίο έκανε χθες, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ένα χωριό στην οροσειρά του Άτλαντα, νότια του Μαρακές.

 

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Αφεντικό στο «σπίτι» της

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Πόση άδεια χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε μπαταρίες;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Λιγότερα ταξίδια λόγω κλιματικής αλλαγής;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

«Θα μας λείψεις εσύ και η μουσική σου»