Εγκρίθηκε από την Bundestag, με ευρεία πλειοψηφία, η συμφωνία του Eurogroup

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από το γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο η συμφωνία του Eurogroup για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος. Επί 643 ψηφισάντων, 410 βουλευτές ψήφισαν «ναι», «όχι» ψήφισαν 226, ενώ υπήρχαν και επτά αποχές. Η σημερινή Bundestag αριθμεί 709 βουλευτές.

"Ναι" της γερμανικής Βουλής σε περαιτέρω βοήθεια για την Ελλάδα

Με τη συμφωνία του Eurogroup για την Ελλάδα «κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD, Ασιμ Ποστ, μετά την έγκριση με μεγάλη πλειοψηφία από τη γερμανική Βουλή της σχετικής εισήγησης του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομικών.

«Η συμφωνία του Eurogroup δείχνει πως η Ευρώπη είναι ικανή να δράσει», πρόσθεσε.

Αντίθετα, ο ειδικός επί δημοσιονομικών θεμάτων του AfD, Πέτερ Μπέχρινγκερ, επέκρινε το πρόγραμμα, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμα «δώρο δισεκατομμυρίων», που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από οικονομική άποψη.

Ο βουλευτής των Πρασίνων, Σβεν Κρίστιαν Κίντλερ, δήλωσε ότι μια σκληρή, λανθασμένη πολιτική λιτότητας όξυνε την κρίση στην Ελλάδα. Η Ελλάδα - πρόσθεσε - πρέπει να λάβει μια ξεκάθαρη προοπτική και ισότιμη συνεργασία. «Η Ελλάδα χρειάζεται αέρα για να αναπνεύσει», κατέληξε.

 

 

πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

banner meli ikarias

H HellenicMail σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Υπέρ της φαρμακευτικής κάνναβης η Ευρωβουλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

«Ευνοούμενη» και στο στοίχημα