Τον έλεγχο των οικονομικών του Κέντρου Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ΑΕ του Δήμου Κερατσινίου από ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον έλεγχο των οικονομικών του Κέντρου Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) ΑΕ του Δήμου Κερατσινίου από ελεγκτές της Δημόσιας Διοίκησης, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Για το θέμα υπήρξε ανάλογη εισήγηση από το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΚ.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος αναφερόμενος στο θέμα είπε ότι εάν δεν υπάρξει ανταπόκριση σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε ο Δήμος θ' απευθυνθεί σε ιδιώτες ορκωτούς λογιστές και πρόσθεσε ότι «ο έλεγχος θα αφορά στην λειτουργία του ΚΕΚ από την ίδρυση του μέχρι σήμερα και το πόρισμα θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα».

Τόνισε παράλληλα ότι όσοι «”πέρασαν καλά” εκμεταλλευόμενοι την περιουσία των δημοτών θα πάνε στην δικαιοσύνη και όσοι έκαναν τίμια τη δουλειά τους θα έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν το όνομα τους».

Η δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου κάθε τρεις μήνες, θα συζητιέται η πορεία του ΚΕΚ για να ενημερώνεται το Δημοτικό Συμβούλιο και οι δημότες.

Το ΚΕΚ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας ιδρύθηκε το 2000 και είναι το μόνο κρατικό-δημοτικό ΚΕΚ σε όλο το νομό Πειραιά και στην Ελλάδα, μέλος του προγράμματος Microsoft IT Academy.

Διαθέτει πολύωρα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις τελευταίες Microsoft τεχνολογίες, από απλές εφαρμογές γραφείου όπως Windows 7, Office 2010, Expression 4 μέχρι και τις πιο εξειδικευμένες όπως προγραμματισμός σε Visual Studio 2010, Visual C#, Windows Server 2008 R2, MS SQL Server 2008 R2 και πολλά άλλα.

Να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα του διαθέτει το ΚΕΚ Κερατσινίου Δραπετσώνας πραγματοποιούνται σε ελάχιστες ιδιωτικές σχολές στην Ελλάδα.

Εξειδικεύεται σε θέματα κατάρτισης εργαζομένων, ανέργων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς και κατηγοριών που αντιμετωπίζουν το φάσμα του κοινωνικού αποκλεισμού.

Τα επιδοτούμενα σεμινάρια που υλοποιούνται παρέχουν γνώσεις, πτυχία και ένα σεβαστό χρηματικό βοήθημα για το διάστημα της εκπαίδευσης.

Επίσης έναντι χαμηλού κόστους παρέχει εκπαίδευση και έγκυρη πιστοποίηση (ECDL-iSKILLS) στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, δίδοντας έτσι ένα απαραίτητο εφόδιο για την εισαγωγή στο δημόσιο αλλά και την ανέλιξη στον ιδιωτικό τομέα.

Τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης βρίσκονται μέσα στο πάρκο Σελεπίτσαρι- Ανδρέας Παπανδρέου.

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Στην Κέρκυρα η Δούκισσα της Κορνουάλης

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ξεκινά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

«Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο πλανήτης»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ένας επαναστάτης με γραβάτα