Γ. Βαρουφάκης: Θα διεξαχθεί μια εποικοδομητική συνεδρίαση

149889531

Την πεποίθησή του ότι θα διεξαχθεί μια εποικοδομητική συνεδρίαση, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο του Eurogroup στις Βρυξέλλες. Όταν ρωτήθηκε από ξένους δημοσιογράφους αν υπάρχει περίπτωση να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο «σε καμία περίπτωση».

Εξάλλου, αναφερόμενη στη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε ότι ήταν μια καλή συνάντηση, είναι μόνο η αρχή μιας διαδικασίας που θα πάρει χρόνο.

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε, τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι στο χέρι της Ελλάδας αν θα μείνει στο πρόγραμμα ή όχι και υπογράμμισε ότι δεν περιμένει καμία απόφαση για την Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά θα ήθελα να ξέρω πώς το σκέφτεται εκτός προγράμματος, τόνισε χαρακτηριστικά ο Β. Σόιμπλε.
Ως «τεχνικά αδύνατο» περιέγραψε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ το ενδεχόμενο να εξευρεθεί λύση για το ελληνικό πρόγραμμα στο σημερινό Eurogroup και επισήμανε ότι αν και ο χρόνος πιέζει, δεν είναι ανάγκη να υπάρξει κατάληξη σήμερα. 

 

H HellenicMail σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Το σήμα του Batman εμφανίστηκε σε 13 πόλεις για τα 80ά γενέθλιά του

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Νέτσερ, ο ποπ σταρ του ποδοσφαίρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Γιατί ο Χούμπολτ παραμένει επίκαιρος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Γερμανία: πόλος έλξης Ελλήνων τουριστών