Πρόγραμμα Επιβράβευσης Επιχειρήσεων - Καλό Νέο Φεβρουαρίου

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Πρόγραμμα επιβράβευσης επιχειρήσεων

Κηφισιά, 27 Φεβρουαρίου 2015 – Το πρόγραμμα της AEGEAN «12 μήνες, 12 καλά Νέα για Εσάς», το οποίο ανακοινώνει κάθε μήνα μια νέα υπηρεσία για το κοινό, τον Φεβρουάριο παρουσιάζει ένα νέο online εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά, το Business on Board.

Το πρόγραμμα Business on Board ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις για τα επαγγελματικά ταξίδια που πραγματοποιούν τα στελέχη τους στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες. Στόχος του νέου προγράμματος της AEGEAN είναι να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να διαχειρίζονται έξυπνα και οικονομικά τις μετακινήσεις των στελεχών τους. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, η επιχείρηση κερδίζει εύκολα και απλά πόντους τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air.

Τα οφέλη αφορούν όχι μόνο την εταιρία αλλά και τα στελέχη της, τους ταξιδιώτες, αφού εκτός από την εταιρία επιβραβεύονται παράλληλα και οι εργαζόμενοι για τα ταξίδια που πραγματοποιούν. Έτσι, ο κάθε εργαζόμενος χρησιμοποιώντας παράλληλα την προσωπική του Miles+Bonus κάρτα, συγκεντρώνει μίλια στον λογαριασμό του, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες, προϊόντα και δωρεάν ταξίδια.

Πως λειτουργεί το Business on Board

Με την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα Business on Board, κάθε επιχείρηση αποκτά ένα μοναδικό κωδικό για τη διαχείριση και την παρακολούθηση του λογαριασμού της, εύκολα μέσα από το site της Aegean. Χάρη στον εξαιρετικά απλό και φιλικό προς το χρήστη μηχανισμό του προγράμματος, η επιχείρηση κερδίζει 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ αγορών σε εισιτήρια της AEGEAN και της Olympic Air. Ανάλογα με τον ναύλο που κάθε επιχείρηση επιλέγει, συγκεντρώνει πόντους. Έτσι, για εισιτήρια Flex ή Business Class, η επιχείρηση συγκεντρώνει 25% περισσότερους πόντους. Ταυτόχρονα, ο συντελεστής αυξάνεται (μέχρι και 9 πόντους ανά ευρώ) ανάλογα με το άθροισμα των αγορών. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν εύκολα σε ταξίδια για οποιονδήποτε προορισμό του κοινού δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους.

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros