Δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Euronews ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας «εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί η περικοπή των συντάξεων σημειώνοντας πως η χώρα βγήκε από τα μνημόνια και έγινε ξανά μια κανονική χώρα με περιορισμούς  που προβλέπονται για όλες τις χώρες της Ευρωζώνης».

Για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας  «Είμαι αισιόδοξος ότι τα νούμερα θα είναι θετικά και άρα, θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι προς όφελος της οικονομίας, αλλά και προς όφελος των συνταξιούχων και της κοινωνικής πλειοψηφίας»   

Hκυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει αποδείξει στην πράξη όλα αυτά τα χρόνια πως έχει την ευθύνη και λόγων και έργων. Είναι η κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και έδωσε στο λαό ένα μέλλον.        

Αντίθετα οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ήταν αυτές που υπέγραψαν τα μνημόνια, που οδήγησαν τα νιάτα μας στη ξενιτιά και τα άλλοτε περήφανα γηρατειά στην εξαθλίωση αφού τους πετσόκοψαν τις συντάξεις, που εκτόξευσαν την ανεργία και γέμισαν με λουκέτα την αγορά (ποιος δεν θυμάται τα θλιβερά εκείνα χρόνια;), που ισοπέδωσαν τους μισθούς, που μας έριξαν  βαθιά στη λιτότητα.

Είναι τα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που  έσπρωξαν τη χώρα στο γκρεμό της χρεοκοπίας και που  πέτυχαν  να  χρεοκοπήσουν ακόμη και τον εαυτό τους βουτώντας σε θολά θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων, την ίδια ώρα που ο λαός μάτωνε για τα ψίχουλα της επιβίωσής του! Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα ανερυθρίαστα δεν δίστασαν να αλλάξουν ως και το όνομά τους απεμπολώντας τα σύμβολα και την ιστορία τους για …να πάρουν καινούργιο ΑΦΜ σαν τον τελευταίο μπαταχτσή!  

Είναι οι κυβερνήσεις της απαξίωσης της χώρας μας στο εξωτερικό, της απέκδυσης κάθε αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού και του καθολικού ευτελισμού  της χώρας, της οικονομίας της αλλά και των ελληνικών προϊόντων.  

Σκληρές αλήθειες! Αλλά με αυτές τις κυβερνήσεις πιάσαμε πάτο.

Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και τη χώρα από τα μνημόνια. Σήμερα η Ελλάδα είναι ξανά μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα, μια χώρα που βαδίζει στο δρόμο της ανάπτυξης, μια χώρα όπου η ανεργία έχει πέσει στα χαμηλότερα επίπεδα, μια χώρα της δημιουργίας και της υψηλής τεχνολογίας.

Είναι  μια χώρα στην οποία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διεκδίκησε με συνέπεια και ευθύνη το μέλλον  για  το λαό της,για τους νέους και τους μεγαλύτερους, για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και μπορεί να αισιοδοξεί!

H HellenicMail σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική Έκδοση σε pdf

sardis rent a car banner

e-iatros

Αφεντικό στο «σπίτι» της

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Πόση άδεια χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε μπαταρίες;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Λιγότερα ταξίδια λόγω κλιματικής αλλαγής;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

«Θα μας λείψεις εσύ και η μουσική σου»