Βουλγαρία: Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT) έλαβε επίσημη πρόσκληση να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό "Junior Eurovision 2015"

Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT), έλαβε επίσημη πρόσκληση, από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU),να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού, "Junior Eurovision" το 2015.

         Στη Βουλγαρία δίνεται αυτή η ευκαιρία, μετά την εξαιρετική ερμηνεία των Κρίσια, Χασάν και Ιμπραχίμ, που κέρδισαν το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό, τον περασμένο Νοέμβριο στη Μάλτα.

         "Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία για τη BNT και για τη Βουλγαρία - να φιλοξενήσουν έναν μουσικό διαγωνισμό με μεγάλο κύρος στην Ευρώπη. Η Κρίσια, ο Χασάν και ο Ιμπραχίμ απέδειξαν ότι, όταν είμαστε ενωμένοι η επιτυχία είναι δυνατή", δήλωσε η γενική διευθύντρια της BNT Βιάρα Άνκοβα, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BTA.

         Η φετινή διοργάνωση θα είναι η 13η στην ιστορία του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 στην Κοπεγχάγη. Μέχρι στιγμής, η Βουλγαρία συμμετείχε τέσσερις φορές - το 2007, το 2008 το 2011 και πέρυσι.

         Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να γίνει η πραγματικότητα η διοργάνωση στη Βουλγαρία του διαγωνισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

   Κ.Γ.

H HellenicMail σε pdf

Η HellenicMail ειδική έκδοση σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

sardis rent a car banner

e-iatros

Σελίνα Γκόμεζ: Αποσυνδεθείτε από τα social media

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

ΠΟY: ο εθισμός στο ίντερνετ είναι ασθένεια  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Στις κάλπες η Ευρώπη

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ακολουθώντας τα χνάρια του Γκαίτε