Βουλγαρία: Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT) έλαβε επίσημη πρόσκληση να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό "Junior Eurovision 2015"

Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT), έλαβε επίσημη πρόσκληση, από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU),να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Παιδικού Τραγουδιού, "Junior Eurovision" το 2015.

         Στη Βουλγαρία δίνεται αυτή η ευκαιρία, μετά την εξαιρετική ερμηνεία των Κρίσια, Χασάν και Ιμπραχίμ, που κέρδισαν το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό, τον περασμένο Νοέμβριο στη Μάλτα.

         "Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία για τη BNT και για τη Βουλγαρία - να φιλοξενήσουν έναν μουσικό διαγωνισμό με μεγάλο κύρος στην Ευρώπη. Η Κρίσια, ο Χασάν και ο Ιμπραχίμ απέδειξαν ότι, όταν είμαστε ενωμένοι η επιτυχία είναι δυνατή", δήλωσε η γενική διευθύντρια της BNT Βιάρα Άνκοβα, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BTA.

         Η φετινή διοργάνωση θα είναι η 13η στην ιστορία του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2003 στην Κοπεγχάγη. Μέχρι στιγμής, η Βουλγαρία συμμετείχε τέσσερις φορές - το 2007, το 2008 το 2011 και πέρυσι.

         Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να γίνει η πραγματικότητα η διοργάνωση στη Βουλγαρία του διαγωνισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

   Κ.Γ.

banner meli ikarias

H HellenicMail σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Το 68ο All Star Game της Σαρλότ σε αριθμούς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Η ελληνική παρουσία στην Berlinale 2019