Το τρένο για το μέλλον μόλις ξεκίνησε!

Της Μαρίας Σιαφάκα

Μας συναρπάζουν τα τρένα! Γιατί για κάποιο ξεχωριστό λόγο πάντα διαδραματίζουν ένα ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία. Πως μεταφέρουν στις ράγες το μέλλον ενός λαού!

Αυτή τη φορά το τρένο των Startuppersγια τη Θεσσαλονίκη και το μέλλον, είναι express. Με ταχύτητα και ακρίβεια όπως αρμόζει στη νέα εποχή για τη χώρα μας.

Μας εντυπωσίασε η εξαιρετική πρωτοβουλία, μοναδική για την ελληνική πραγματικότητα, του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΨΗΠΤΕ), κ. Νίκου Παππά να φιλοξενήσει, μεταφέροντας με το τρένο, 120 startupεταιρείες στο θεματικό Πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα», στο περίπτερο 12, στο δεύτερο μεγαλύτερο περίπτερο στην Δ.Ε.Θ. μετά από εκείνο των ΗΠΑ.

Και να δώσει το ελπιδοφόρο μήνυμα πως «η μεταμνημονιακή εποχή έχει τη σφραγίδα των νέων τεχνολογιών». Σε δήλωσή του μάλιστα ο κ. Παππάς επισημαίνει ότι «η νεοφυής επιχειρηματικότητα μπορεί να εξελιχθεί στη βαριά βιομηχανία του τόπου μας» και ότι «μπορεί να οδηγήσει στην αναγέννηση της ελληνικής οικονομίας και στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού».

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του Υπ. ΨΗΠΤΕ ανεβάζει στο expressτην ελληνική νεοφυή επιχειρηματικότητα και την οδηγεί σε ανοιχτούς ορίζοντες χωρίς σύνορα.

Το τρένο για το μέλλον μόλις ξεκίνησε. Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Πώς να μην παχύνετε τα Χριστούγεννα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Η Ντέμι Λοβάτο στην κορυφή των αναζητήσεων στο Google

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Βερολίνο