Επαφές αύριο Ν. Σαντορινιού και Π. Ρήγα στη Λέσβο για το μεταφορικό ισοδύναμο

 

Σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού, με θέμα την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου που έχει ήδη ξεκινήσει, θα έχει αύριο, Παρασκευή 20 Ιουλίου, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός.

Για τον σκοπό αυτό έχει ήδη διοργανωθεί σύσκεψη, στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, στις 11 το πρωί, με συμμετέχοντες τους εμπλεκόμενους με το μέτρο φορείς, όπως οι βουλευτές του νησιού, η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λέσβου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, ο πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών του νησιού.

Στη 1.30 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, ο κ. Σαντορινιός με τον γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Ρήγα θα δώσουν συνέντευξή Τύπου, ενώ στις 8.30 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου στη Μυτιλήνη θα συμμετάσχουν σε εκδήλωση συζήτηση με θέμα «η Λέσβος στη μεταμνημονιακή εποχή με αναβαπτισμένες δυνατότητες».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ, το Μεταφορικό Ισοδύναμο, το Ειδικό Αναπτυξιακό για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ο διπλασιασμός των πόρων της επόμενης προγραμματικής περιόδου, σε συνδυασμό με τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές του Κλεισθένη, όπως είναι η αποφασιστική ενίσχυση των κοινοτήτων, αλλά και η διάσπαση του δήμου Λέσβου, είναι μερικές από αυτές τις νέες δυνατότητες. Μαζί με μια σειρά άλλες μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής, διαμορφώνουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα πορευτεί το νησί μας, τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

H HellenicMail - Ειδική έκδοση σε pdf

Η HellenicMail ειδική έκδοση σε pdf

HellenicMail - Ειδική Έκδοση

sardis rent a car banner

e-iatros

Η Ολλανδία νικήτρια της Eurovision 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Smart City: Πόσο έξυπνες πόλεις θέλουμε;

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Φεστιβάλ Καννών με Ταραντίνο και Τζάρμους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Ηλεκτρικά πατίνια: ευχή και κατάρα για τις πόλεις