Ποιος είσαι, πραγματικά, Κουέντιν Ταραντίνο;

Αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο Γουάινστιν, ο Κουέντιν Ταραντίνο εμφανίζεται υπέρμαχος των γυναικών που υφίστανται τη σεξουαλική βία και υποτίμηση των αντρών. Μπορούμε, όμως, να ξεχάσουμε τα όσα είχε δηλώσει πριν 15 χρόνια μ' αφορμή τις κατηγορίες για βιασμό ανήλικης από τον Ρομάν Πολάνσκι;

Το 2003, σε συνέντευξη στον Χάουαρντ Στερν - επαναδημοσιεύθηκε προσφάτως στο Jezebel - ο Ταραντίνο υπερασπίστηκε τον Πολάνσκι, λέγοντας ότι «δεν βίασε μια 13χρονη... έκανε έρωτα με μια ανήλικη. Αυτό δεν είναι βιασμός».

Κι όταν ο Ρόμπιν Κουίβερς, ο «βοηθός» του Στερν, του θύμισε πώς το θύμα του Πολάνσκι ήταν «τίγκα» στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, ο Κουέντιν είπε: «Όχι, η περίπτωσή μας δεν είναι αυτό. Καθόλου. Το ήθελε (να κάνει σεξ), κι έκανε ραντεβού με τον τύπο...»

Έχουμε μπερδευτεί με τον Κουέντιν. Ο άνθρωπος που για τον Γουάινστιν είπε «ήξερα αρκετά ώστε να μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω για όλο αυτό» κατηγορήθηκε, στο παρελθόν, από την Ούμα Θέρμαν ότι την πίεσε να γυρίσει επικίνδυνη σκηνή για το «Kill Bill» - στην οποία η Θέρμαν τραυματίστηκε - και την έφτυσε στη μούρη. Και πήγε να την πνίξει με μια αλυσίδα όταν η ηθοποιός εξέφρασε επιφυλάξεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H HellenicMail σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική έκδοση σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Ο δρόμος της Ευρώπης για Μαδρίτη και Μπακού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ο Βλ. Πούτιν θεωρεί ότι η ραπ πρέπει να ελέγχεται

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Βερολίνο