Η γενικότερη ανάπτυξη της Ημαθίας είναι υπόθεση συλλογική, είναι υπόθεση όλων μας

Άρθρο του κ. Γιώργου Μπίκα, Προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω το για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την Ημαθία και τη δημιουργική πλευρά της, μια περιοχή μοναδική, με ανεξάντλητο πολιτιστικό και φυσικό πλούτο, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Είμαστε μια νέα διοίκηση για το Επιμελητήριο Ημαθίας, εκπροσωπούμε μια νέα εποχή όπου καινοτόμα και μεθοδικά, πέρα από το θεσμικό ρόλο μας, θέλουμε να συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάδειξή της.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου και αναπτυξιακού Επιμελητηριακού φορέα, πολυεργαλείο για την καινοτομία και την ανάπτυξη, συμπαραστάτη και σύμβουλου όλου του τοπικού επιχειρείν.

Παράλληλα θεωρούμε ότι η γενικότερη και ευρύτερη ανάπτυξη της Ημαθίας είναι υπόθεση συλλογική, είναι υπόθεση των πολλών, είναι υπόθεση όλων μας.

Έτσι την αντιλαμβανόμαστε και έτσι θα συνεργαστούμε για να την πετύχουμε και στο πλαίσιο αυτό διεκδικούμε, συμμετέχουμε, συνθέτουμε και συμπράττουμε.

Η Ημαθία διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα υπεροχής, που επιβεβαιώνονται διαρκώς στο πέρασμα του χρόνου, ιστορικά, πολιτιστικά και παραγωγικά. Είναι η Βέροια, η Αλεξάνδρεια, η Νάουσα, είναι όλη η περιφέρεια της Ημαθίας, είμαστε εμείς, οι άνθρωποί της, όλοι μαζί, πυλώνας δημιουργίας και προσφοράς στον τόπο. Αυτή ακριβώς η ανιδιοτελής συλλογικότητα και η συνεργασία, είναι το όχημα της ανάπτυξης για την περιοχή μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε ότι ενστερνιζόμαστε και ότι πραγματικά αξίζουν οι συμπολίτες μας επιχειρηματίες.

Σας ευχαριστώ.

H HellenicMail σε pdf

Η HellenicMail - Ειδική έκδοση σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Ο δρόμος της Ευρώπης για Μαδρίτη και Μπακού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ο Βλ. Πούτιν θεωρεί ότι η ραπ πρέπει να ελέγχεται

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Βερολίνο