Άρθρο του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Του κ. Ευθύμιου Καραΐσκου, Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

Κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας χρίζει βοήθειας, επαίνου και μεταλαμπάδευσής της σε μελλοντικούς μιμητές της.

Η Φθιώτιδα, ένας πανέμορφος και συνάμα πολύπαθος στο πέρασμα του χρόνου, τόπος, τυγχάνει ιδιαίτερης μνείας και προσοχής τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για ένα μοναδικό ιστορικό σταυροδρόμι από τα χρόνια της αρχαιότητας με τον Λεωνίδα και τη μάχη των Θερμοπυλών, μέχρι τα επαναστατικά χρόνια του Αθανάσιου Διάκου και της Αλαμάνας έως την σύγχρονη ιστορία της εθνικής αντίστασης και του Γοργοπόταμου.

Στις 18 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την απελευθέρωση της πρωτεύουσας αυτού του τόπου από τον Γερμανό κατακτητή, της Λαμίας μας, όπου για όλους εμάς αποτελεί διπλή γιορτή μαζί με τον εορτασμό του Αγίου Λουκά.

Η ανθρωπιά του Έλληνα σε όλες της τις εκφάνσεις, που ευτυχώς ποτέ δεν στερηθήκαμε σε αυτόν τον τόπο, θα πρέπει να μην την υποτιμούμε και με κάθε μέσο να προσπαθούμε να την εμπνεύσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας. Στις μέρες μας την έχουμε ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ, και τόσο η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε χρέος να κάνουμε ότι είναι δυνατό για ένα καλύτερο, ελπιδοφόρο μέλλον.

H HellenicMail σε pdf

hellenic seaways 300x250 sept 2017

sardis rent a car banner

e-iatros

Πώς να μην παχύνετε τα Χριστούγεννα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Η Ντέμι Λοβάτο στην κορυφή των αναζητήσεων στο Google

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Βερολίνο