Στο σταυροδρόμι του Αρχιπελάγους!

Της Μαρίας Σιαφάκα

Πάντα λέγαμε ότι η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Πλούσια σε ήλιο, θάλασσα και καταγάλανο ουρανό. Πλούσια σε πέτρα! Πιο πλούσια σε υπέροχους, φιλόξενους ανθρώπους.

Από άκρη σε άκρη σε καλωσορίζει με εκατοντάδες γεύσεις, πλημμυρισμένη από μυρωδιές και σπάνια, πολύτιμα αρώματα. Όπως αυτά που ξεπηδούν από τις σελίδες της εφημερίδας μας και είναι σαν να ζωντανεύουν οι τόποι, οι θάλασσες και τα ηλιοβασιλέματα σε αυτά τα τρία πολύ ξεχωριστά νησιά που επιλέξαμε και παρουσιάζουμε σε αυτή την έκδοση, την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Κάρπαθο.

Νησιά γεμάτα φως, γεμάτα ενέργεια και δράση, γεμάτα ομορφιά και με πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά το καθένα, ώστε να θες να μείνεις και στα τρία αυτά νησιά όλα σου τα καλοκαίρια. Λέρος, Κάρπαθος, Κάλυμνος, νησιά ανέγγιχτα από το μαζικό τουρισμό, πεντάμορφα, αλλού ήμερα αλλού άγρια τοπία αλλά πάντα εντυπωσιακά και αγέρωχα. Τα αποκαλύπτουμε καθώς ανακαλύπτουμε ότι ένα κομμάτι μας θα θέλαμε να μένει για πάντα εκεί. Στους ρυθμούς ενός διαφορετικού χρόνου που μετράει ποιοτικά. Σε ένα φυσικό περιβάλλον εξαίσιο, σε αυθεντικά τοπία, σε χωριά που γυρνάνε πίσω στο χρόνο χωρίς να έχουν χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τη σύγχρονη ζωή, σε αληθινούς ανθρώπους!  Στην Κάρπαθο, τη Λέρο και την Κάλυμνο, τα νησιά που αναδύονται από την ιστορία και τον πολιτισμό στο σταυροδρόμι του Αρχιπελάγους! 

sardis rent a car banner

e-iatros

Πρώτη μέρα στο σχολείο για την πριγκίπισσα Σάρλοτ

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Ο Μπραντ Πιτ υπόσχεται ότι δεν θα πιει ποτέ ξανά αλκοόλ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Τα «αστικά τοπία» του Matias Bechtold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

      

 

   

Το Facebook εξετάζει την απόκρυψη του αριθμού των "likes" από τις αναρτήσεις των χρηστών